Τελευταίες 10 ημέρες δεσμεύσεων των Vouchers Ψηφιακού Μετασχηματισμού!

Οι επιταγές Vouchers μπορούν να δεσμευθούν έως 30/09/2023 και να εξαργυρωθούν έως και τις 10/10/2023. 

Η διαδικασία των εξαργυρώσεων Voucher για το

πρόγραμμα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού έχει μπει στην τελική ευθεία

Το Πρόγραμμα I «Ψηφιακά Εργαλεία MME» παρέχει Vouchers που θα διατεθούν για την απόκτηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό την ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) της χώρας, μέσα από τη χρήση διαφόρων ψηφιακών εργαλείων. Παρέχει Επιδότηση 90% μέσω Voucher για αγορά νέου λογισμικού ή αναβάθμιση υφιστάμενου! Αποκτήστε τώρα τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές λογισμικού στην Ελληνική Αγορά προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης μέσα από τα εγκεκριμένα Προϊόντα (Εφαρμογές & Extra Modules) της ΤΕΣΑΕ

 

Η ΤΕΣΑΕ, ως πιστοποιημένος προμηθευτής του προγράμματος, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Τεχνολογίας Pegasus (σε Τοπικά & Διαδικτυακά Λογισμικά) που αφορούν 20 και πλέον κάθετους κλάδους της αγοράς. Ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Τεχνολογίας Pegasus είναι διαθέσιμη προς τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δικαιούχους του επιδοτικού προγράμματος.

Ως εκ τούτου, προτρέπουμε να προσεγγίσετε το πελατολόγιο σας προκειμένου να ενημερωθείτε για την πορεία των αιτήσεων και παράλληλα να ενημερώσετε για την κατάλληλη, εξειδικευμένη λύση που θα βρείτε μέσα από τη γκάμα των προϊόντων της ΤΕΣΑΕ.

Συγκεκριμένα:

  • Έκδοση και δέσμευση vouchers (από τον προμηθευτή) για τους δικαιούχους των κατηγοριών ένα (1), δύο (2), τρία (3) και τέσσερα (4), μπορεί να γίνεται έως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Πραγματοποίηση αγορών ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών με χρήση των vouchers για τους δικαιούχους των κατηγοριών ένα (1), δύο (2), τρία (3) και τέσσερα (4), μπορεί να γίνεται έως την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, υπό την προϋπόθεση ότι η αντίστοιχη δέσμευση των vouchers έχει πραγματοποιηθεί εντός της προηγούμενης προθεσμίας.
  • Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται η Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023.
  • Ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως πληρωμών και ολοκλήρωσης του Προγράμματος για τη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων ορίζεται η Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.

    Συμφωνώ με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων μου από αυτόν τον ιστότοπο.

    Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με λιγότερα

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.