Οι προσφορές Αυγούστου παίρνουν παράταση! Τρεις προσφορές από την ΤΕΣΑΕ έως 10 Σεπτεμβρίου!

Παράταση Προσφορών έως 10/09/2023

Κάθε επιχείρηση οφείλει να διατηρεί τη μηχανογράφηση της σε υψηλό επίπεδο. Γιατί να μην το κάνει με τις βέλτιστες δυνατότητες και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος;

Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε μία νέα πώληση, αφού μειώνεται αισθητά το κόστος της αρχικής εγκατάστασης!

Προσφορές

   

Απόσυρση Λογισμικού από Εφαρμογή ανταγωνισμού

100% Έκπτωση στην Τιμή Αγοράς – Χρέωση μόνο της Ετήσιας Χρήσης

Δεν είναι λίγοι οι πελάτες που εξαιτίας της έκτακτης περιόδου 2020 – 2021 – 2022 και τις αλλεπάλληλλες αλλαγές στο myDATA κατά τα έτη αυτά, προχώρησαν σε βιαστικές-μη λειτουργικές λύσεις μηχανογράφησης για την επιχείρηση τους. Πλέον, τους δίνεται η ευκαιρία να αποσύρουν τα λογισμικά αυτά επιλέγοντας Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus χωρίς να επωμιστούν για 2η φορά το κόστος της αρχικής τους επένδυσης. Κι αυτό γιατί με τη νέα προσφορά της ΤΕΣΑΕ, για κάθε έναν πελάτη ο οποίος αποσύρει λογισμικό τρίτης εταιρείας, προσφέρουμε 100% Έκπτωση στην αγορά της Εφαρμογής χρεώνοντας μόνο την Ετήσια Σύμβαση.

1+1 Extra Module Δώρο

Ίσης ή χαμηλότερης αξίας

Για κάθε Extra Module που θα προστεθεί στις παραγγελίες έως 10 Σεπτεμβρίου 2023 η ΤΕΣΑΕ σας προσφέρει ένα ακόμη ΔΩΡΟ! Εκμεταλλευθείτε ΤΩΡΑ την προσφορά παρέχοντας στο πελατολόγιο σας συνδυασμούς από νέα, ολόφρεσκα Extra Modules. Ενδεικτικά καταγράφουμε τα παρακάτω: (Διαχείριση Τραπεζικών ΛογαριασμώνwooCommerceSkroutz MarketplaceΠρογραμματισμένες ΕργασίεςNotificationsΧρονομέτρηση Δραστηριοτήτων κ.α.) Η Προσφορά ισχύει τόσο για νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία χρήσης των Εφαρμογών Τεχνολογίας Pegasus.

Αναβάθμιση σε Web App ERP

Με μοναδικό κόστος την Ετήσια Χρήση

Μετατρέψτε τον Σεπτέμβριο στον πιο σημαντικό μήνα για τις επιχειρήσεις του πελατολογίου σας. Για όλες τις αναβαθμίσεις ή μεταφορές εφαρμογών από On Premise σε Web App Εφαρμογές η ΤΕΣΑΕ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ την αγορά της Εφαρμογής. Για όλο το μήνα Αύγουστο η χρέωση στις παραπάνω περιπτώσεις θα αφορά ΜΟΝΟ την Ετήσια Χρήση της Εφαρμογής & το Cloud Hosting.

Οι προσφορές ισχύουν έως 10/09/2023

Για περισσότερες Πληροφορίες & Διευκρινήσεις

χετικά με τις προσφορές παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της καρτέλας σας.

    Συμφωνώ με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων μου από αυτόν τον ιστότοπο.

    Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με λιγότερα

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.