Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης και Τιμολόγηση επι Αυτοκινήτου μέσα από τα Pegasus Web Apps!

Pegasus Web App Retail + ΔΩΡΟ Παραστατικά Παρόχου

500 Παραστατικά Παρόχου – Δείτε τα οφέλη & την προσφορά

Μέσα από τις νέες Εφαρμογές και Υπηρεσίες της ΤΕΣΑΕ παρέχετε την πιο ανταγωνιστική Λύση Διανομής Πετρελαίου Θέρμανσης/Σκαφών!

Μέσω του νέου Pegasus Web App Retail και του Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να τιμολογούν και να δίνουν σήμανση στα παραστατικά διανομής Πετρελαίου Θέρμανσης – Σκαφών μόνο με 149,00€ (ΛΤ +ΦΠΑ).

Λειτουργία:

Για τις επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες με πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και πωλούν καύσιμα, η ΑΑΔΕ θα πρέπει να ενημερώνεται και για τον τύπο καυσίμου που επωλήθη, εκτός από την ποσότητα. Γι’ αυτό το λόγο, πλέον θα μπορείτε να συσχετίσετε όλα τα είδη που αφορούν καύσιμα με τους κατάλληλους χαρακτηρισμούς myDATA. Τελικός στόχος είναι ο πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης να ενημερώσει σωστά την ΑΑΔΕ για τους τύπους καυσίμων που εμπορεύεστε.

Επίσης, στην τιμολόγηση τελικών καταναλωτών (Ιδιώτες, Διαχειριστές Πολυκατοικιών ή Επιχειρήσεις) θα πρέπει να καταχωρήσετε τον Κωδικό Λογαριασμού ΔΕΗ ο οποίος και είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται στο εκδιδόμενο Παραστατικό. Αντίστοιχα σε περίπτωση που κάνετε μεταπώληση σε άλλους πρατηριούχους (οι οποίοι καταχωρούνται ως πελάτες) θα πρέπει να καταχωρείτε τον Κωδικό ΔΙ.ΠΕ.ΘΕ. αυτών.

Γιατί να το προτείνετε;

 • Χαμηλό Αρχικό Κόστος Επένδυσης
 • Άμεση Εγκατάσταση – Εύκολη Παραμετροποίηση
 • Εύχρηστη οθόνη γρήγορης έκδοσης παραστατικών
 • Πλήρης Φορητότητα
 • Φορολογικά – Οικονομικά Κίνητρα για τους πελάτες που θα επιλέξουν Πάροχο
 • Αποφυγή εκτυπώσεων καθώς τα παραστατικά μπορούν να αποστέλλονται με SMS
 • Υποστήριξη πολλαπλών τρόπων πληρωμής
 • On-line αναβαθμίσεις  (Updates) ώστε να είναι συνεχώς ενημερωμένη και εναρμονισμένη με τις φορολογικές ή λειτουργικές απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας

  Συμφωνώ με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων μου από αυτόν τον ιστότοπο.

  Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με λιγότερα

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.